Meni

Naše usluge

Uverite se u kvalitet našeg poslovanja

Luksuzan smeštaj

Pružamo vam luksuzan smeštaj u čiji se komfor i sami možete uveriti. Pored izdavanja apartmana, u ponudi takodje imamo i apartmane na prodaju.

Lokali

Takodje se bavimo izdavanjem i prodajom lokala koji su potencijalni ključ širenja vašeg biznisa. Doprite do vaših klijenata preko nas.

Poslovni prostor

Izdajemo i prodajemo mesta za poslovni prostor. Ukoliko planirate da osnujete ili ste već osnovali firmu ali nemate poslovni prostor, ovo je idealna opcija za vas.

Loyalty klub

za sve naše klijente

Naš loyalty program je inovativan način kako bi podstakli i nagradili naše posetioce, cenimo saradnju i smatramo da je poverenje ključni segment za osnovu poslovanja.

Za naše članove loyalty kluba

Jednodnevni izleti

Želite li da tokom jednog dana upoznate, što je više moguće, čari Divčibara? U tom slučaju je jednodnevni izlet prava opcija za vas, samo izaberite dan, sve ostalo je naša briga.

Iznajmljivanje quad-ova i bicikala

Ukoliko ste više za varijantu solo avanture i upoznavanje planine na točkovima bicikla ili jednog od naših quad vozila, sami ili sa vama dragim osobama, ovo je prava opcija za vas.

Ski pass i ski škola

Divčibare je poznato po velelepnim ski stazama za entuzijaste ovog sporta. Dobrodošli su veterani kao i početnici. Ukoliko nikada niste a želeli ste naučiti da skijate, ski škola je pravo rešenje za vas.

pogodnosti naših apartmana

besplatan wi-fi

Svi gosti naših apartmana imaju besplatan pristup bežičnom internetu jer smatramo da je u današnje vreme internet neizostavna stavka boravišta.

Kablovska televizija i SMART TV

Svaki apartman je opremljen smart TV uredjajima najnovijih generacija kako bi se opustili prilikom dolaska u naš topli apartman.

Besplatan parking ispred zgrade

Nijedan gost naših apartmana ne mora da brine o parkingu za svoj automobil jer se mi brinemo o vama.

Takodje vam je dostupno

blizina centru

Na svega kilometar od samog centra Divčibara, imate širok spektar izbora i mogućnosti, počevši od znamenitosti i raznoraznih objekata naše planine pa sve do njenih šuma i proplanaka.

Restorani i kafići

Kako bi se naši gosti osetili kao kod kuće, obezbedili smo restorane i kafiće na dohvat ruke a ujedno i mogućnost  za uživanje sa dragim osobama na ručku ili kafi.

Briga i higijena

Jedni od naših glavnih prioriteta jesu briga o našim apartmanima i redovna briga o svakom higijenskom aspektu objekta kako bi dosegli maksimalni nivo poverenja i bezbrižnosti kod naših klijenata.

Zadovoljni gosti

Loyalty klub

Pratite Nas

© Sva prava zadržava - 2022 Divčibare Apartmani - Cucić

Napravljeno
od

by